Laatste BBQ kans; Nog oinmoal dik doun in toene!

Steek dat ding in de hens en grillen voor het vaderland

Komend wekend kan het nog, dan kan die deksel er nog een keertje af in Groningen, Winschoten, Hoogezand en omstreken; waarschijnlijk de laatste keer dit jaar dus maak er gebruik van nu het nog kan en besteld je barbecueschotel. Aankomend weekend wordt het nog dik boven de 20 graden met een weercijfer van 9 op zaterdag en een dikke 8 op zondag.

Daarna is het afgelopen met de rokjes en de openlucht serenades en kunnen we ons opmaken voor weken van regen en misere. Grijp dus nu je kans en steek dat tuinfornuis in de hens. Nait aal van dat zuunige, maar nog een keertje flink genieten van de bbq met vrienden en familie in stad en ommelaand. Nog een keertje je buren boos maken omdat het meer lijkt of je paling aan het roken bent dan barbecuen.

Nog een keertje die spareribs op je eigen rooster en grillen voor het vaderland! Nog een keer die verbrande speklap aan de hond geven onder je tuinset. Nog een keertje proosten op elkaars gezondheid in de openlucht. Nog een keertje ‘dik doun in toene’. Pak lekker uit en had je alles al in je schuurtje opgeborgen; dan bestel je gewoon de barbecue compleet. We doen zelfs de afwas voor je. Je Barbecuepakket bestellen en afhalen kan in Winschoten, Hoogezand en Groningen. maar in overleg kunnen we ook alles bezorgen.