Van gourmet tot kerstrollade en van hapjespan naar hapjesschaal, smullen zullen we allemaal!

December op volle toeren; tijd voor het goede op tafel; regel het nu!

Deze week twee kerstborrels, een verjaardag en een jaarafsluiting op de club. Volgende week ziet er niet gaan we echt de feestdagen in. Je zou bijna vergeten dat je zelf ook iets op tafel moet zetten die ene dag, of had je nu twee keer het huis vol?

Hoe dan ook geen nood, want Slagerij Hofman zorgt er voor dat je niet in de keuken hoeft staan te zwoegen en toch voor een goede prijs iets prachtigs en verrukkelijks op tafel kunt zetten.

Gourmetten

Gourmetten blijft traditie nummero 1 met de kerst. En geef toe; wat is er nu niet fijn aan een avond genieten van goed gezelschap en de lekkerste vleesjes. Niet ineens zat eten, maar enkele uren tafelen. Bestel je onze goumet compleet dan regelen we ook nog eens alle sauzen, salades en stokbrood. Het enige waar je zelf nog voor moet zorgen is de kerstboom!

Traditionele kerstrolades

De kerstrollade is zeker wel nummer 2. Hieronder zie je de verschillende kerstrollades die we bieden. Je kunt ons even bellen of bestel ze bij ons in de winkel.

  • Varkensrollade
  • Half-om-halfrollade
  • runderrollade
  • spelrollade
  • gevulde filet
Hapjespan vanaf €35,- voor ongeveer 4 personen. De borg van de pan is €25,- Daarnaast hebben we natuurlijk ook alles dat je van ons gewend bent zoals Onze overheerlijke hapjesschalen! Wil je er wel snel bij zijn? Op eerste en tweede kerstdag zijn we gesloten. Graag tot snel bij Slagerij Hofman voor een verrukkelijke kerst zonder stress in de keuken!